Algemene voorwaarden

 

Rechten en plichten opdrachtgever ( eigenaar hond )

 

De eigenaar dient zelf een WA-verzekering te hebben, hij/zij blijft ten alle tijden aansprakelijk voor de daden van de hond.

 

De eigenaar blijft aansprakelijk voor schade aangericht door uw hond aan derden.

 

De eigenaar accepteert dat de hond bij thuiskomst vies en nat kan zijn. We drogen u hond altijd af en proberen hem zo droog en schoon mogelijk thuis te brengen.

 

De eigenaar van de hond(en) dient tijdens de uitlaattijden telefonisch bereikbaar te zijn.

 

Uw hond dient te luisteren naar de basiscommando’s. Mocht dit niet het geval zijn dan zal de hond aan de riem blijven tijdens de wandeling.

 

De eigenaar van de hond(en) zorgt voor de jaarlijkse inentingen tegen rabiës, weil, parvo en kennelhoest of u heeft een geldige titerbepaling van de dierenarts.

 

De eigenaar van de hond is verantwoordelijk voor preventie van vlooien, teken en wormen.

 

U dient een afgesproken uitlaatbeurt voor 21.00 uur af te bellen. Indien dit later plaatsvindt, wordt de volledige prijs van één uitlaatbeurt in rekening gebracht.

 

 

 

Rechten en plichten opdrachtnemer ( Hondenuitlaatservice Veghel )

 

Hondenuitlaatservice Veghel is niet aansprakelijk voor enige verwonding, ziekten, infecties, kreupelheid of eventueel verlies van uw hond.

 

Mocht er iets gebeuren tijdens het vervoer en of het uitlaten van uw hond dan heeft Hondenuitlaatservice Veghel het recht om naar de dichtstbijzijnde dierenarts te gaan om uw hond te laten behandelen. De kosten zijn ten alle tijden voor de eigenaar.

 

De opdrachtnemer zal de hond(en) altijd met de grootst mogelijke zorg en liefde behandelen.

 

Hondenuitlaatservice Veghel zal de hond(en) altijd met de grootst mogelijke zorg en liefde behandelen.

 

Uw hond krijgt tijdens de wandeling een halsband waar het telefoonnummer van de uitlaatservice opstaat.

 

Hondenuitlaatservice Veghel is niet aansprakelijk voor schade/inbraak woning, tenzij aantoonbaar gemaakt kan worden, dat het te wijten is aan misbruik door de aan haar ter beschikking gestelde sleutel.

 

Hondenuitlaatservice Veghel haalt de hond op en brengt de hond thuis op het afgesproken adres.

 

Hondenuitlaatservice Veghel behoudt zich het recht voor de hond(en) uit te sluiten ook tijdens een contract. Hondenuitlaatservice Veghel kan dit doen bijvoorbeeld wegens herhaaldelijk onacceptabel gedrag van de hond.

 

Bij extreme weersomstandigheden zoals warmte, extreme kou, zware regen, onweer, storm, gladheid en zware sneeuwbuien kan Hondenuitlaatservice Veghel om veiligheidsreden de wandeling inkorten of annuleren. Bij annulering van de wandeling door Hondenuitlaatservice Veghel worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

 

 

Betaling

 

De strippenkaart heeft een geldingduur van 6 maanden. Er bestaat geen mogelijkheid tot restitutie van de strippenkaart.

 

Betalingen dienen altijd binnen 7 dagen, per bank of contant te worden voldaan.