Werkwijze

Als u heeft besloten dat u, uw hond met ons mee wilt laten gaan plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Zodat ik u en uw hond beter leer kennen. We bespreken hier uw wensen en kijken wat het beste bij de hond past.


De bus

Als het kennismakingsgesprek goed is verlopen en uw hond gaat met ons mee, kom ik uw hond op de afgesproken dagen halen met mijn speciaal ingerichte bus. Hier staan veilige, stevige hondenkooien in. Ook heb ik een jerrycan met water bij voor na afloop van de uitlaatronde. In de bus is ook een EHBO kit aanwezig waardoor ik, als het nodig is, eerste hulp kan verlenen aan de hond.  De wandeling

Tijdens de wandeling krijgt iedere hond een halsband om met mijn telefoonnummer er groot op geborduurd. Mocht uw hond weglopen ( ik probeer er natuurlijk alles aan te doen om dit te voorkomen ) kunnen mensen makkelijk en snel mij bereiken.

Ook neem ik voldoende beloningssnoepjes mee en balletjes waar ze mee kunnen spelen.

 

Wij bieden 2 verschillende wandelingen aan;

  • Individuele wandeling
  • Groepswandeling

Individuele wandeling

Kan uw hond niet mee met de groepswandeling? Bijv. omdat uw hond niet met andere honden kan, niet los kan, uw teef loops is, pas geopereerd, te jong of juist te oud is. Dan bied Hondenuitlaatservice Veghel ook een individuele wandeling aan.

Tijdens een individuele wandeling gaat alleen uw hond mee. Uw hond krijgt dan 1 op 1 aandacht van mij. De individuele wandelingen zijn altijd een half uur, worden vanuit huis gelopen en worden buiten de groepswandeling tijden gepland.

 

Groepswandeling

Is uw hond sociaal naar andere honden en kan hij los? Dan mag uw hond mee met de groepswandeling. De groepen zullen niet groter zijn dan 6 á 8 honden zodat ik elke hond goed in de gaten kan houden. De honden kunnen samen naar hartenlust spelen. De groepswandelingen duren ongeveer 1 uur. We hebben een ochtend en een middag groep.Uitlaatgebied

Tijdens de wandelingen, gaan we naar zoveel mogelijk verschillende uitlaatgebieden in de omgeving van Veghel. Dit zodat het voor uw hond iedere keer weer een nieuw avontuur is met andere geurtjes. Ik zoek uitlaatgebieden op waar voldoende ruimte is om te spelen, rennen, zwemmen en op zijn tijd ook lekker uit te rusten.