Werkwijze

Als u heeft besloten dat u, uw hond met ons mee wilt laten gaan plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Zodat ik u en uw hond beter leer kennen. We bespreken hier uw wensen en kijken wat het beste bij de hond past.


De bus

Als het kennismakingsgesprek goed is verlopen en uw hond gaat met ons mee, kom ik uw hond op de afgesproken dagen halen met mijn speciaal ingerichte bus. Hier staan veilige, stevige hondenkooien in. Ook heb ik een jerrycan met water bij en een mobiele spuit zodat ik uw hond weer zo schoon mogelijk thuis kan afzetten. In de bus is ook een EHBO kit aanwezig waardoor ik, als het nodig is, eerste hulp kan verlenen aan de hond.  De wandelingen

Groepswandeling

Tijdens onze groepswandelingen gaan wij naar ons, geheel omheind, privé veld van een half hectare. Hier hebben wij diverse attributen op staan om het voor de honden nog leuker te maken. Wij blijven minimaal een uur op het veld waar de honden naar hartenlust kunnen rennen, spelen, snuffelen en op zijn tijd ook rusten. Het veld is ideaal voor pups of oudere honden die niet lang mogen/kunnen lopen. Wij hebben 2 groepswandelingen per dag. De ochtendgroep is vanaf 10:30u en de middaggroep is vanaf 13:00u.