Over mij

Mijn naam is Meddy van Eck - van der Sanden, 31 jaar en geboren en getogen in Veghel.

Van jongs af aan ben ik gek op dieren, en dan voornamelijk honden. Thuis hadden we helaas geen hond dus liep ik bij ons in de wijk rond om de buurhonden uit te laten. Ik wist dus ook al heel snel dat ik met honden wilde gaan werken. Ik heb een MBO studie dierenverzorging gedaan aan De Groene Campus in Helmond. En heb hier dan ook een mooi diploma behaald. Hierna heb ik 2 jaar in een hondenkennel gewerkt. Waar ik de honden trainde en verzorgde. Daarna ben ik met veel plezier bij een supermarkt gaan werken. Maar ik miste toch echt het werken met honden. Daarom heb ik in 2016 besloten een hondenuitlaatservice te beginnen naast de baan in de supermarkt.          Sinds 2018 heb ik mijn baan bij de supermarkt opgezegd en ben ik fulltime begonnen met de uitlaatservice.                                                                                                          Dit wilde ik wel goed en professioneel doen, dus besloot ik me in te schrijven voor de opleiding 'Gediplomeerde hondenuitlaatservice' aan de Martin Gaus Academie te Lelystad. Hier heb ik de volgende modules gevolgd;

  1. Rassenkennis
  2. Gedragsherkenning en roedelgedrag
  3. EHBO
  4. Bedrijfsvoering

Na deze modules heb ik het examen met goed gevolg afgerond.

 Cesar & Edje

In 2013 besloten mijn man en ik een hond te nemen. Na lang zoeken, naar een ras dat goed bij ons past, kwamen we uit bij de Rottweiler. In mei werd Cesar geboren en in juni mochten we hem meenemen naar huis. Eindelijk een eigen hond!

Veel aandacht besteed aan de opvoeding en Cesar uitgegroeid tot een hele lieve en sociale reu. Helaas hebben we hem in november 2023 in moeten laten slapen.

In Juli 2018 mochten wij onze nieuwe pup verwelkomen, rottweiler Edje.

Edje zal geregeld mee gaan met de wandelingen.