Over mij

Mijn naam is Meddy van der Sanden, 25 jaar en geboren en getogen in Veghel.

Van jongs af aan ben ik gek op dieren, en dan voornamelijk honden. Thuis hadden we helaas geen hond dus liep ik bij ons in de wijk rond om de buurhonden uit te laten. Ik wist dus ook al heel snel dat ik met honden wilde gaan werken. Ik heb een MBO studie dierenverzorging gedaan aan De Groene Campus in Helmond. En heb hier dan ook een mooi diploma behaald. Hierna heb ik 2 jaar in een hondenkennel gewerkt. Waar ik de honden trainde en verzorgde. Momenteel werk ik met veel plezier bij een supermarkt. Maar ik mis toch echt het werken met honden. Daarom heb ik in 2016 besloten een hondenuitlaatservice te beginnen naast mijn huidige baan. Dit wilde ik wel goed en professioneel doen, dus besloot ik me in te schrijven voor de opleiding 'Gediplomeerde hondenuitlaatservice' aan de Martin Gaus Academie te Lelystad. Hier heb ik de volgende modules gevolgd;

  1. Rassenkennis
  2. Gedragsherkenning en roedelgedrag
  3. EHBO
  4. Bedrijfsvoering

Na deze modules heb ik het examen met goed gevolg afgerond.

 Cesar & Edge

In 2013 besloten mijn vriend en ik een hond te nemen. Na lang zoeken, naar een ras dat goed bij ons past, kwamen we uit bij de Rottweiler. In mei werd Cesar geboren en in juni mochten we hem meenemen naar huis. Eindelijk een eigen hond!

Veel aandacht besteed aan de opvoeding en nu 5 jaar later is Cesar uitgegroeid tot een hele lieve en sociale reu. 

In Juli 2018 mochten wij onze nieuwe pup verwelkomen, rottweiler Edge.

Cesar en Edge zullen geregeld mee gaan met de wandelingen.


Fotografie

Als hobby heb ik hondenfotografie. Ik heb hier ook diverse cursussen voor gevolgd. Ik zal tijdens de wandelingen ook geregeld mijn fotocamera meenemen om foto's te maken van de honden. Deze foto's zullen dan op onze facebookpagina worden geplaatst.